Locuri de distracție în Oradea

Oradea este un oras plin de viata, unde puteti gasi numeroase locuri in care sa va simtiti bine.

Pe langa atractiile turistice din Oradea, puteti petrece o dupa-amiaza relaxanta la una din cafenelele cochete sau restaurantele cu diferitele specialitati din centrul orasului.

Exista ceainarii sau cafenele pentru toate gusturile, locuri de joaca in parcurile oradene, cum ar fi Parcul 1 Decembrie, Parcul I.C Bratianu sau parcul Petofi Sandor din apropierea Palatului Baroc.

Pista de bowling sau sala de cinema va asteapta in mall-ul din oras pentru o seara distractiva cu familia, iar daca doriti sa savurati putina cultura, puteti apela la piesele Teatrului Regina Maria sau la concertele de la Filarmonica de Stat din apropierea Teatrului. Orasul gazduieste frecvent manifestari culturale sau concerte cu trupe celebre din Romania, iar festivalurile Toamna Oradeana si Serbarile Cetatii se bucura de popularitate printre oradeni.

In imprejurimi, statiunea Baile Felix va pune la dispozitie numeroase activitati de agrement, cum ar fi strandul Felix, terenul de paintball sau manejul de langa padurea Felix.